2. 12. 2010.

LIGA REŠAVAČA 2010 (1) - REZULTATI

Prvog dana Lige rešavača 2010 rešenja je poslalo 23 takmičara. Dozvolite mi da prvo izrazim žaljenje što na startu nemamo ni jednu damu. Većina učesnika tačno je rešila svih 5 zagonetki. Poveo je Čedomir Milanović, koji je za samo 13 minuta prvi poslao sve tačne odgovore. Najviše vas je namučilo „botaničko“ kviz pitanje. Zabeležio sam nekoliko netačnih odgovora: bambus, tulipan, orhideja, kukuruz.

Rešenja:
1. UDICA
2. USTANICI
3. PRAZNIČNA KUPOVINA
4. NIDŽA TU GUTA DŽIN, DELI SAVI ČIVAS I LED
5. BANANA

Tabela:
9 - Čedomir Milanović
8 - Luka Pavičić, Zoran Radisavljević, Rade Goljović, Dragan Stojanović, Nikola Petkovski, Predrag Grbić, Igor Ević, Nikola Milićević, Jovan Novaković, Dejan Spasić, Marko Obradović, Dejan Minić, Milosav Marjanović, Branko Bjeličić
5 - Ivan Andonov, Vladimir Obradović, Milenko Mijatović, Kosta Željski, Ivan Bukumirić, Adnan Spahić, Branislav Nikić
4 - Dušan Đukić

Fajl sa zagonetkama juče u prvih pola sata preuzet je 25 puta, a do 9 sati ujutro taj broj se povećao i registrovano je 67 preuzimanja. Svi učesnici koji su poslali rešenja od mene su dobili povratnu poruku radi provere da sve funkcioniše u najboljem redu. Od večeras neću slati povratne poruke.

Druga runda počinje večeras u 20.00 časova. Fajl sa zadacima biće objavljen ovde na vrhu strane. Adresa na koju treba da šaljete odgovore je ista, a rok za odgonetanje je, kao i juče, do 10.00 časova.

Нема коментара: